Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία ΧΑΣΚΟΣ Α.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των υδραυλικών, της θέρμανσης, της ηλιακής ενέργειας και των καπναγωγών πάνω από είκοσι χρόνια.

Αντιπροσωπεύουμε σημαντικές μάρκες υψηλής τεχνολογίας και προστιθεμένης αξίας όπως είναι οι εταιρείες θερμαντικών σωμάτων KERMI και PURMO. Λέβητες αερίου, ARISTON, WOLF, BIASI. Σχετικά με τις αντλίες θερμότητας, συνεργαζόμαστε με την Ιαπωνική FIV. Παράλληλα διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από λέβητες χαλύβδινους και χυτοσίδηρους και φυσικού αερίου, όπως TORRENT, BENTONE, SATURN κ.α.

 

Έχουμε βαθιά γνώση των ηλιακών συστημάτων υποστήριξης θέρμανσης (ηλιοθερμία) και συνεργαζόμαστε με τις ποιο αξιόπιστες εταιρίες ηλιακών συστημάτων, όπως: HELIOAKMI, ASSOS, BRAUNik. Επίσης στην ύδρευση και την αποχέτευση παρέχουμε μια πλήρη σειρά προϊόντων, από τις εταιρείες, BRASS FORM, INTERPLAST, FAR, CIM, που καλύπτουν κάθε απαίτηση.

 

Με προσεχτικό επανασχεδιασμό του προϊόντος, καλύτερη εκμετάλλευση των πόρων και σε συνεργασία με την  κορυφαία Ελληνική εταιρεία OEM/ODM VENMAN, δημιουργήσαμε την σειρά θερμοσιφωνικών δεξαμενών SOLARBANK.

 

Με εμμονή στην συνέπεια, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα, έχουμε δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο πελατών και συνεργατών, στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα. Σε συνεργασία με την εταιρεία ATRITUBE HVAC Products, διαθέτουμε την πληρέστερη γκάμα προϊόντων σε ότι αφορά τις ανοξείδωτες καμινάδες και τους κυκλικούς αεραγωγούς, για εφαρμογές κτιριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, απαγωγής καυσαερίων, αεροθέρμανσης και κλιματισμού.

 

Είμαστε σε θέση να αποστείλουμε όλα μας τα προϊόντα σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας μας ζητηθεί και έχουμε αποθήκες πολύ κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, ώστε να εξυπηρετούμε όσο τον δυνατόν καλύτερα τους πελάτες μας στην νησιώτικη χώρα.

 

Μέσω των πελατών μας έχουμε προμηθεύσει με υλικά τα μεγαλύτερα έργα όπως Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Ολυμπιακό Χωρίο, Super Market Σκλαβενίτης, Πολεμικό Ναυτικό, Ίδρυμα Γραμμάτων και Τεχνών, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Polis Hammam. Επίσης σχολεία, θέατρα, πολιτιστικά πάρκα, κατασκευαστές πολυκατοικιών, καθώς και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε Ικαρία, Ρόδο, Κρήτη, Μυτιλήνη, Λήμνο, Πάρο, Νάξο, Σέριφο, Κίμωλο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Μύκονο, κ.α.

X