ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ»

 

και στο νέο Πρόγραμμα

 

«Εξοικονομώ-Αυτονομώ»

με ευνοϊκούς όρους

100 και πλέον πελάτες, μας εμπιστεύθηκαν στην Α’ Φάση

Μελετάμε, προτείνουμε και αντικαθιστούμε, τα παλαιά και ενεργοβόρα συστήματα θέρμανσης, με νέα συστήματα θέρμανσης κατηγορία έως Α+++ όπως:

 • Αντλίες θερμότητας Αέρα, (Lg, Daikin, Midea, CTC)
 • Γεωθερμικές αντλίες θερμότητας (Clivet, Danfoos, CTC, Maxa)
 • Αντλίες θερμότητας παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης (Maxa)
 • Λέβητες φυσικού αερίου, (Ariston, Airfel, Saturn, Daikin, Wolf, κ.α.)
 • Λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου. (Firebird, Wolf, κ.α.)

Έχουμε την τεχνογνωσία να εφαρμόσουμε ενεργειακές λύσεις θέρμανσης σε διαμερίσματα και πολυκατοικίες, που είναι συνδεδεμένα στο υφιστάμενο κεντρικό δίκτυο και θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν.

Αντικαθιστούμε τα παλαιά σας κουφώματα με νέα! Οι συνεργάτες μας στο τομέα των ενεργειακών κουφωμάτων, μπορούν να σας προσφέρουν πλήρης αντικατάσταση των κουφωμάτων, με έμφαση στις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας. Τα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου που προτείνουμε φέρουν πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση. Επιπλέον έχουν πιστοποίηση για θερμομόνωση με συντελεστής Θερμικής Αγωγιμότητας των προφίλ: Uf = 3.8 W/(m²K) σύμφωνα με το πιστοποιητικό του γερμανικού κοινοποιημένου εργαστηρίου Ift Rosenheim Επιπλέον προσφέρουν:

 • Εξοικονόμηση ενέργειας και θερμομόνωση.
 • Ηχομόνωση.
 •  Αισθητική του χώρου.
 • Ασφάλεια.
 • Εξοικονόμηση χώρου.
 • Ποιότητα

Αναλαμβάνουμε την θερμομόνωση των εξωτερικών τοιχοποιιών όλης της κτιριακής δομής. Η εξωτερική θερμομόνωση συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Με αυτό τον τρόπο αυτό αναβαθμίζουμε ενεργειακά το κτήριο, εξοικονομώντας σημαντικά ποσά από την θέρμανση και την ψύξη και δίνοντας πρόσθετη υπεράξια. Η μόνωση της Durostick Thermoseal προστατεύει τις τοιχοποιίες από άμεσες φθορογόνες επιδράσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος, αναβαθμίζει την αισθητική του κτιρίου και συμβάλλει στη δημιουργία άνετου και υγιεινού μικροκλίματος στους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου ή της κατοικίας.

Η εφαρμογή του Coolroof διασφαλίζει:

 • Την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου,η οποία συμπίπτει με τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας που προκύπτει μετά την διαδικασία θερμομόνωσης και αφορά στη θέρμανση ή το δροσισμό των υποκείμενων στην θερμοστεγανωμένη επιφάνεια, εσωτερικών χώρων του κτιρίου.
 • Την αισθητική αναβάθμιση της επιφάνειας, η οποία έχει πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσει νέες λειτουργικές χρήσεις (νέοι χώροι) στη διάθεση του ιδιοκτήτη του κτιρίου ή της κατοικίας.
 • Την υψηλή ελαστικότητα της τελικής επιφάνειας εφαρμογής, κατ’ επέκταση την ελαχιστοποίηση (πρακτικά το μηδενισμό) της πιθανότητας εμφάνισης ρωγμών προκαλούμενων από τη συστολή και διαστολή των επιφανειών, ή ταλαντώσεις του κτιρίου στο οποίο έχει γίνει η εφαρμογή.
 • Την εξαιρετική στεγανοποίηση της επιφάνειας εφαρμογής που αποτρέπει κατά απόλυτο τρόπο την εισροή υγρασίας στα υποστρώματα της εφαρμογής.
 • Τη «θωράκιση» της κατασκευής έναντι των φθορών που προκαλούνται σε αυτή από την άμεση επαφή της με το εξωτερικό περιβάλλον του κτιρίου.

Ζεσταίνουμε το σπίτι με την βοήθεια του ήλιου, με την εγκατάσταση συστήματος Ηλιακής Υποστήριξης Θέρμανσης (Ηλιοθερμία),που μπορεί να συμβάλει στην θέρμανσης έως και 80%!

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής προϊόντων ζεστού νερού από τον ήλιο, όπως Ηλιοακμη, Venman, Cosmosolar, κλπ. Δημιουργήσαμε σε συνεργασία με την Ελληνική εταιρεία Venman, έναν ηλιακό το SOLARBANK, οποίος έχει εξαιρετικές διεθνείς πιστοποιήσεις και επιπλέον απόδοση 95-97% και είναι 92% ανακυκλώσιμος.

Φόρμα εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Γιατί εμάς για το «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»

Πιστοποιημένοι τεχνικοί

Οι τεχνικοί (συνεργάτες) με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία μας, παρακολουθούν συνεχώς την εξέλιξη των νέων προϊόντων λαμβάνοντας μέρος σε σεμινάρια κατασκευαστών που διοργανώνει η εταιρεία μας διατηρώντας έτσι το επίπεδο των γνώσεων πάντα υψηλό.

Εγγυημένο Αποτέλεσμα

Ανεξάρτητα το έργο, μικρό ή μεγάλο, για εμάς το κάθε έργο είναι ο καθρέπτης του επαγγελματισμού μας. Η επαγγελματική σχέση με τους πελάτες μα ξεκινά, από την σοβαρή μελέτη και την εφαρμογή της λύσης ανά περίπτωση και τελειώνει με την απόλυτη εφαρμογή της.

Πολλαπλές λύσεις

Έχουμε τους απαραίτητους ειδικευμένους τεχνίτες και την τεχνογνωσία, μέσα από τα χρόνια εμπειρίας, ώστε να δώσουμε λύσεις, σε κάθε ανάγκη . Γι’ αυτό είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την εγκατάσταση, έχοντας την πλήρη ευθύνη του αποτελέσματος.

Άμεση εξυπηρέτηση

Γνωρίζοντας την σπουδαιότητα του χρόνου, που λειτουργίας οποιασδήποτε εγκατάστασης προσπαθούμε να έχουμε την συντομότερη αντίδραση σε οποιαδήποτε βλάβη ή άλλο πρόβλημα προκύψει

Εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου – φυσικού αερίου

Εγκατάσταση επίτοιχων λεβήτων φυσικού αερίου – υγραερίου

Εγκατάσταση γραμμών φυσικού αερίου

Εγκατάσταση γραμμών δικτιού ύδρευσης – αποχέτευσης

Εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης με λέβητες βιομάζας και πέλλετ

Εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων

Εγκατάσταση ηλιοθερμικών συστημάτων για θέρμανση και / ή ζεστό νερό χρήσης

Εγκατάσταση αντλιών θερμότητας και κλιματιστικών

Αλλαγή κουφωμάτων αλουμινίου

Εγκατάσταση συστημάτων σκίασης

Μελέτη και Τοποθέτηση Θερμοπρόσοψης και Μόνωση ταράτσας

X