Η ιδανική οικολογική λύση για την ατομική θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και στο μαγείρεμα!

Επιδότηση έως 100% για αλλαγή του πετρελαίου με φυσικό αέριο (ΕΣΠΑ 2014-2020)

Για ποιο λόγο να βάλω φυσικό αέριο

1. Οικονομία: Το φυσικό αέριο αποτελεί αποδεδειγμένα την πιο οικονομική μορφή ενέργειας, με οικονομία 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης* και έως 60% σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα.
*η τιμή του φυσικού αερίου διαμορφώνεται σε συνάρτηση με την τιμή του πετρελαίου μια φορά το μήνα.

2. Ευκολία στη χρήση: Το φυσικό αέριο είναι διαθέσιμο όποτε το χρειάζεστε κάθε στιγμή μέσα από το εγκαταστημένο δίκτυο. Δε χρειάζεται να το παραγγείλετε ή να είστε σε ετοιμότητα για την παραλαβή του και πληρώνετε πάντα μόνο όσο καταναλώνετε. Η λειτουργία των συσκευών φυσικού αερίου είναι απλή και προσφέρει ευκολίες και άνεση στην καθημερινή σας ζωή (π.χ. παροχή ζεστού νερού στη στιγμή όποτε το χρειαστείτε.

3. Καθαριότητα και εξοικονόμηση χώρου: Με το φυσικό αέριο δεν απαιτείται εγκατάσταση δεξαμενής ενώ απαλλάσσεστε από τις δυσάρεστες οσμές και τα υπολείμματα του πετρελαίου.

4. Μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών: Η καθαρή καύση του φυσικού αερίου εξασφαλίζει μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

5. Ακρίβεια στη μέτρηση και χρέωση μετά την κατανάλωση: Η μέτρηση της κατανάλωσης γίνεται με ακρίβεια σύμφωνα με τις ενδείξεις του μετρητή. Σε αντίθεση με το πετρέλαιο που εξοφλείται κατά την παραλαβή, η πληρωμή των λογαριασμών του φυσικού αερίου πραγματοποιείται μετά την κατανάλωσή του.

6. Φιλικότητα προς το περιβάλλον: Το φυσικό αέριο είναι το πιο καθαρό και λιγότερο ρυπογόνο καύσιμο. Η χρήση του συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του φαινόμενου του θερμοκηπίου.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των της θέρμανσης για πάνω από είκοσι χρόνια. Στο ενεργητικό μας έχουμε πληθώρα έργων και εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου, για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Αυτό που αναζητούμε περισσότερο απ' όλα είναι ικανοποιημένους πελάτες από την ποιότητα των υπηρεσιών μας!

Εκπονούμε μελέτη και προσφορά εγκατάστασης, από Μηχανολόγο Μηχανικό, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις οδηγίες τόσο της εθνικής όσο και της κοινοτικής οδηγίας. Τόσο για οικίες όσο και για παραγωγικές δραστηριότητες και επαγγελματικούς χώρους.

Αντιπροσωπεύουμε σημαντικές μάρκες υψηλής τεχνολογίας και προστιθεμένης αξίας όπως είναι οι εταιρείες, η WOLF, ARISTON, BIASI, SATURN NAVIEN

Διαπεραιώνουμε, για εσάς, όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την σύνδεσή σας με το Δίκτυο Φυσικού Αερίου, μέχρι και την τελική Αδειοδότηση.

Αναλαμβάνουμε (μέσω των συνεργατών μας) την Εγκατάσταση Επίτοιχων Λεβήτων Αερίου, Ταχυθερμαντήρων στιγμιαίας παροχής ζεστού νερού χρήσης, Μπόιλερ αποθήκευσης αερίου, Επίτοιχους Λέβητες συμβατικούς συμπύκνωσης, Επίτοιχους Λέβητες Αερίου Συνδυασμένης λειτουργίας για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Καθώς επίσης και τον Εγκαταστάσεις μαγειρικών εστιών φυσικού αερίου. Σε οικίες, πολυκατοικίες επαγγελματικούς χώρους, βιοτεχνίες και βιομηχανίες.

Κατασκευάζουμε (μέσω των συνεργατών μας) υπέργεια και υπόγεια δίκτυα αερίου χρησιμοποιώντας όλα τα υλικά και όλα τα τεχνολογικά μέσα.

X